Снимка flagman.bgМая Манолова отрече, че ще прави партия. Тя и нейният

...
Снимка flagman.bgМая Манолова отрече, че ще прави партия. Тя и нейният
Коментари Харесай

Мая Манолова на изключен микрофон: Ако все пак не сте разбрали, няма да правя партия

Снимка  flagman.bg

Мая Манолова отхвърли, че ще прави партия. Тя и нейният екип дадоха конференция в БТА-София, на която потвърдиха, че ще желаят анулиране на изборите за кмет на столицата, написа flagman.bg .

Манолова бе призована от кореспонденти да коментира бъдещия си план.

Тя обаче отговори: „ Когато съм подготвена с разбор на изборите, ще го показва. Когато съм подготвена да показва и бъдещите си проекти, ще го направя обществено. Това, което през днешния ден ще се огранича да кажа и за мен е най-важното, е, че на балотажа беше даден един извънредно значим политически знак. И този политически знак е, че хора с разнообразни политически убеждения построиха, пуснаха мост между тях, с цел да преборят едноличната власт. Не изгаряйте този мост, не го разрушавайте. Костваше ми ужасно. Той ще ви би трябвало в борбата против едноличната власт. ”

На въпрос на кореспондентка - това партия ли значи, Манолова отговори: „ Мисля, че бях задоволително ясна. Знакът, който дадоха българските гласоподаватели на балотажа на тези избори... ”

След следващо гледище - това значи партия, думата взе водачът на групировката „ Движение България на жителите ” Димитър Делчев, която поддържаше Мая Манолова.

Той сподели: „ Очевидно, сега този въпрос получи отговора, който трябваше да получи на този стадий. Седмицата е дълга, месецът е дълъг, тъй че отново ще се виждаме. Ако няма повече въпроси, уважаеми сътрудници, благодарим и до нови срещи! ”

Мая Манолова обаче взе думата и отговори, само че на изключен микрофон: „ Ако въпреки всичко не сте разбрали, да ви кажа – не. Мисля, че за всички останали е ясно, само че в случай че Вие не сте разбрали… ”

Манолова обаче отхвърли да заяви това на включен микрофон. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: